Реклама

У Playstation 5 виявилися проблеми із охолодженням

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла сумна новина про PlayStation 5. Як повідомляється, у Playstation 5 виявилися проблеми із охолодженням. Фото з магазину, де перегрілася приставка.

Зовсім скоро стартує продаж ігрової консолі наступного покоління PlayStation 5, деякі користувачі отримають приставки вже 12 листопада, а в магазинах з’явилися демонстраційні стенди з PS5.

У Playstation 5 виявилися проблеми із охолодженням

Джерела підтверджують, що деякі великі роздрібні магазину США встановили демонстраційні стенди Sony PlayStation 5. Користувачі вже встигли випробувати консоль в роботі, а дехто навіть примудрився сфотографувати момент, коли PlayStation 5 перегрілася і видала відповідне повідомлення.

"Ваша PlayStation 5 занадто нагрілася. Вимкніть консоль і почекайте, поки температура не знизиться."
За однією з версій, проблема була викликана тим, що приставка поміщена в крихітний замкнутий простір за склом, де напевно накопичується гаряче повітря.

Для відведення тепла Sony PlayStation 5 оснащена 120-міліметровим вентилятором, який відповідає за охолодження обох сторін консолі. Наскільки ефективною є така система, ми дізнаємося з перших відгуків покупців вже на наступному тижні.

Раніше одному з інсайдерів вдалося заміряти температуру PlayStation 5, Xbox Series S і Xbox Series X. За його словами, при піковому навантаженні PlayStation 5 нагрівається до 65 ° C, це найгірший результат серед трьох консолей.

Читайте також: Перелік всіх ігор для PlayStation 5 і Xbox Series X.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

PlayStation 5 не отримає новий VR-шолом

PlayStation 5 не отримає новий VR-шолом. Sony не вірить в швидку популяризацію віртуальної реальності. Sony, яка пропонує власникам шолома PlayStation...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -