Home Новини сучасних технологій Бізнес новини У ПриватБанк розповіли, як правильно боротися з банківськими шахраями

У ПриватБанк розповіли, як правильно боротися з банківськими шахраями

0

Тем про шахраїв та їхні неправомірні дії сьогодні є досить багато і всі вони актуальні. Усі установи, банки та інші заклади намагаються попередити та убезпечити своїх клієнтів від трати їхніх коштів чи майна, не виняток став і ПриватБанк. Зловмисників у банківській сфері в даний час є максимально багато і банки просто не можуть не реагувати на обман своїх клієнтів. Окрім рекомендацій для уникнення різного роду шахрайств на офіційних сайтах, ПриватБанк пропонує своїм користувачам пройти цікаву онлайн-гру під назвою «Здолай шахрая».

Гра «Здолай шахрая» від ПриватБанку має на меті навчити та перевірити рівень обізнаності своїх клієнтів в плані захисту себе від шахрайських дій. На даний момент в грі зібрані 57 варіантів можливих дій шахраїв, які включають в себе як реальні історії, так і продумані сценарії. Якщо ви ще не стикались із цією грою, рекомендуємо вам спробувати. Таким чином ви зможете уникнути неприємних ситуацій та оновити знання в сфері фінансової безпеки.

Наведемо приклад однієї ситуації із гри «Здолай шахрая». Даний рівень має назву «Фей Крамничний». Якщо ви читаєте наш матеріал, то думаю ви уже здогадались про що буде мова та як уникнути таких ситуацій.

Так ось, вибираючи даний рівень вам пропонується три варіанти інтернет-магазинів для покупки смартфона із зазначеними цінами. Тут ви повинні обрати магазин, в якому ви б здійснили покупку. Для прикладу, ви обрали магазин із найнижчою ціною, що справді роблять багато покупців. Проте в даного магазину є умова, це передоплата 50%. Якщо ви погодитесь на дану передоплату, то програєте шахраю.

Далі вам будуть виведені пояснення та рекомендації щодо даної ситуації. Тобто в даному випадку ваша економія призведе до втрати ваших коштів, так як найдешевші варіанти товарів на ринку досить часто є обманом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version