Реклама

У WhatsApp додадуть нову функцію для конфіденційності користувачів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Нещодавно WhatsApp тестував безліч функцій у бета-версії, перш ніж випустити її для всіх. Сьогодні ж стало відомо, що у WhatsApp додадуть нову функцію для конфіденційності користувачів.

Повідомляється, що WhatsApp працює над кількома функціями, які дозволять користувачам надсилати зникаючі / самознищувальні фотографії. WABetainfo продемонстрував нову функцію за допомогою твіту, в якому ми можемо побачити нову піктограму, яка з’являється всередині розділу редагування медіа перед тим, як поділитися нею.

Згідно з оновленням, Клацнувши на перемикач “синього кольору” біля текстового поля, з’явиться спливаюче повідомлення, яке говорить: „Цей медіа зникне, як тільки ви залишите цей чат”. Ця концепція з’являється через пару місяців після того, як було додано функцію зникаючих повідомлень .

Однак це може виявитись ще однією марною функцією, оскільки WABetaInfo каже, що дотепер WhatsApp не додав способу перешкоджати доступу користувачів до медіа. Тобто там сказано, що одержувач може зробити знімок екрана цієї зникаючої фотографії, а відправник про це навіть не отримає повідомлення.

Також варто зазначити, що компанія ще не додала подібних функцій безпеки до зникаючих повідомлень. У будь-якому випадку, зникаюча медіа-функція не є новиною для Facebook , який на даний момент володіє WhatsApp. Це тому, що ми вже бачили подібну функцію зникнення фото / відео в Instagram .

У будь-якому випадку, ми не знаємо, коли WhatsApp почне впроваджувати цю функцію. Однак ми знаємо, що компанія працює як для версій Android, так і для iOS. І не тільки це, компанія вдосконалює і свій веб-додаток / робочий стіл. Нещодавно він увімкнув біометричну аутентифікацію та функції аудіо та відеодзвінків на ПК.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні причини, чому краще не користуватися Facebook Messenger

Facebook Messenger, як і WhatsApp, відносяться до однієї компанії Facebook. Цей додаток один з найбільш популярних. Але чому ж...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -