Реклама

Деякі українці скаржаться на роботу месенджера Viber

Останні Новини

Цей рік почався досить невдало для одного із найпопулярніших месенджерів, і мова йде про Viber. Чому? Відповідь проста – з кожним оновленням робота месенджера Вайбер стає все важчою, а то й взагалі недоступною для деяких користувачів. Ми уже писали декілька статей щодо попередніх оновлень, і ситуація із новим оновлення, яке надійшло уже цього місяця повторюється.

Справа в тому, що в багатьох користувачів після встановлення чергового оновлення пропала можливість здійснювати дзвінки та надсилати текстові повідомлення. У іншої частини користувачів програма просто перестала активовуватись, відповідно зайти в Вайбер стало неможливо. Знову ж таки, навіть якщо ви видалите та завантажите додаток знову, це, швидше за все, вам не допоможе. Також виникають проблеми із контактами, фото та відео файлами. Із відгуками користувачів ви можете ознайомитись нижче.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що таке Starlink, де він доступний і скільки він коштує?

Ілон Маск, мільярдер, генеральний директор SpaceX і Tesla, має ще одне підприємство під назвою Starlink, яке запускає сотні супутників...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -