Реклама

Відомо, чи можна використовувати Apple Watch без iPhone

Останні Новини

Apple продає найпопулярніші в світі розумні годинники, але це не окремий продукт. Якщо у вас немає iPhone, вам може бути цікаво, що ви можете робити з Apple Watch, або чи можете ви взагалі ним користуватися. Щоб почати користуватися Apple Watch, вам потрібен iPhone.

Неможливо налаштувати Apple Watch без використання iPhone. Щоб прив’язати Apple ID, годинник необхідно під’єднати до смартфона Apple. Ви не можете використовувати iPad для завершення цієї процедури; має бути iPhone 6s або новішої версії, що працює принаймні на iOS 15.

Цікаво: Розповідаємо, як поділитися списком відтворення на Apple Music.

Використовувати Android для налаштування Apple Watch немає можливості. Годинник розроблений як пристрій-компаньйон до iPhone для більшої частини його функціональних можливостей. Особливо це стосується моделі Wi-Fi, хоча Apple також продає Apple Watch з підключенням до стільникового зв’язку, який працює більше як окремий пристрій.

Після того, як ви налаштували свій Apple Watch на стільниковий зв’язок, ви зможете виконувати багато речей, які зазвичай покладаються на iPhone, наприклад, отримувати текстові повідомлення, приймати дзвінки та отримувати доступ до функцій, які залежать від Інтернету. На жаль, це не рекомендується через енергоспоживання вашого годинника під час використання стільникових даних.

Навряд чи ви отримаєте цілий день автономної роботи, якщо ви використовуєте Apple Watch Cellular далеко від iPhone протягом тривалого часу. Моделі Wi-Fi залежать від вашого iPhone, тому ви втрачаєте багато функцій, коли ваш парний iPhone знаходиться поза зоною дії. Винятком є ​​випадки, коли ви перебуваєте в наявності мережі Wi-Fi, до якої ви підключалися раніше (коли був присутній ваш iPhone).

Чи можна щось робити без iPhone?

Деякі функції не залежать від iPhone, в основному пов’язані зі здоров’ям та фізичними вправами. Під час носіння Apple Watch підраховуватиме ваші кроки та активні калорії, а це означає, що ви можете працювати, щоб наповнити свої кільця Move, Exercise і Stand з iPhone або без нього. Ваш годинник продовжуватиме відстежувати та записувати ваше серцебиття, і ви зможете вимірювати частоту серцевих скорочень за допомогою програми Heart або виконувати ехокардіограму за допомогою програми ЕКГ. Ви можете використовувати будильник і таймер годинника або відтворювати музику, збережену на годиннику (за допомогою парних навушників). 

Також можна оплачувати товари за допомогою Apple Pay або використовувати картки, збережені в Apple Wallet , які вже доступні на вашому годиннику. Такі програми, як голосові нагадування, фотографії, календар і шум, продовжуватимуть працювати, як очікувалося.

Цікаво: Відомо чому iPhone 14 стане популярнішим ніж попередні моделі від Apple.

Чи варто купувати Apple Watch, якщо у вас немає iPhone?

Якщо у вас немає iPhone, Apple Watch, ймовірно, не для вас. Навіть якщо ви використовуєте iPhone іншого члена сім’ї для налаштування пристрою, це все одно не ідеально, оскільки годинник призначений для роботи з вашим особистим Apple ID та пристроєм. Наприклад, ви захочете зберегти власні дані про здоров’я у своєму обліковому записі. Замість цього рекомендуємо придивитися на доступні вам альтернативні розумні годинники.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Багатостраждальний смартфон Microsoft готується до релізу в Європі

Багатостраждальний смартфон Microsoft готується до релізу в Європі. Пристрій вже пройшло сертифікацію в Японії, Великобританії і Канаді. Microsoft не так...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -