Home Новини сучасних технологій Українці незадоволені послугами популярного в Україні мобільного оператора

Українці незадоволені послугами популярного в Україні мобільного оператора

0

Українці користуються послугами трьох найбільших мобільних операторів, до яких входять Київстар, Lifecell та Vodafone і традиційно, вони отримують велику кількість негативних відгуків. Сьогоднішній матеріал буде стосуватися саме компанії Київстар, оскільки останнім часом українці незадоволені якістю надання ними послуг. Як завжди, підбірка відгуків сформована на основі живих відгуків на офіційній сторінці компанії Київстар в Facebook.

Перший відгук надійшов від жителя Тернополя, який скаржиться на те, що в нього неймовірно якісний 4G, який вимірюється в "0 поділок". За його словами, інтернет, як такий, або відсутній повністю або ж працює в агонії, відповідно, з таким інтернетом серфити в мережі не вийде взагалі. Як він написав в Facebook, дзвонити можна тільки висунувши смартфон у вікно. "Топ за свої гроші" - підсумував клієнт.

Українці незадоволені послугами популярного в Україні мобільного оператора

Наступний відгук надійшов з міста Вижниця, де спостерігається аналогічна ситуація. Протягом року відсутній якісний інтернет, та до якості зв'язку багато запитань. В цілому, ситуація максимально схожа до попередньої.

Третій відгук стосується конкретно якості мобільного інтернету. Фактично, скарга була опублікована через низьку швидкість, яку можна прирівняти до відсутності інтернету і це в 2021 році.

Четвертий відгук надійшов із міста Київ, де клієнт Київстару також не в захваті від якості зв'язку, а точніше від того, що він дуже часто відсутній. Також він відмітив те, що звернення в техпідтримку безрезультатні. За словами клієнта, всі інші оператори працюють добре в його зоні проживання, а сусіди скаржаться, що проблеми із зв'язком присутні тривалий час.

Наступний відгук вже стосується поганого домашнього інтернету від Київстар. За словами клієнта, стабільність такого інтернету бажає кращого, оскільки декілька разів в місяць швидкість падає до неймовірно жахливої і ще декілька днів в місяці інтернет взагалі недоступний. Клієнт незадоволений не тільки інтернетом, а й відношенням компанії до цієї проблеми.

Відношення компанії до проблем також можна побачити й в наступному відгуку. На цей раз йдеться про безвідповідальність працівників фірмових салонів Київстар, які протягом 2-х місяців не передали заявку клієнта в технічний відділ Київстар. На щастя, клієнт сфотографував заяву із підписом працівника, який прийняв її і очікує відповідь від компанії.

Про відношення компанії до клієнтів можна прочитати й в цьому відгуку, оскільки в ньому йдеться про те, що клієнт викликав майстра для ремонту, а точніше заміни пошкодженого кабеля. На жаль, клієнт очікував на ремонт 5 днів і так не отримав його, тобто він 5 днів залишався без інтернету. Все це відбувається також в столиці, де обслуговування завжди на порядок краще, ніж в інших регіонах України.

Восьмий відгук можна більше віднести до рекомендаційного характеру, оскільки клієнт скаржиться на те, що Київстар не хоче дозволити реєстрацію мобільного номера за допомогою ЕЦП (Електронного Цифрового Підпису) в додатку і у веб-версії Мій Київстар. Також клієнт нагадав, що дана функція вже доступна в конкурентів Київстар.

Далі мова йде також про погану якість зв'язку, а саме про те, що під час розмови часто завершуються дзвінки, співрозмовники зникають і так же з'являються знову.

Клієнт скаржиться на те, що коли йому телефонують з інших мобільних операторів, то проблема не спостерігається.

І на кінець, десятий відгук також стосується якості зв'язку, а точніше того, що клієнту протягом 10-ти днів ніхто не зміг зателефонувати. Та сама історія стосується й інтернету, а точніше його відсутності. Клієнт не задоволений тим, що в його смартфоні інші сімки працюють нормально і без нарікань, і тільки з Київстар постійні проблеми.

Також нещодавно в Київстар розповіли, як отримати красивий номер телефону.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version