Home Новини сучасних технологій Українці розлючені через тривалі неполадки із платіжним сервісом від Lifecell

Українці розлючені через тривалі неполадки із платіжним сервісом від Lifecell

0

Досить давно, ми повідомляли про технічні проблеми із платіжним сервісом Paycell, які розпочалися ще на початку цього року (в січні). Як виявилося, проблеми так і не закінчилися і українці розлючені через тривалі неполадки із платіжним сервісом від Lifecell. Численні скарги можна помітити як в офіційній спільноті компанії в Facebook, так і в офіційному магазині додатків Google Play.

В українців вже нема сил терпіти численні збої, щоденні технічні неполадки, відсутність пояснення з сторони Lifecell і тому подібне. В компанії Lifecell єдине що змогли повідомити своїм клієнтам, так це те, що:

Зараз спостерігаються складнощі з додатком. Спеціалісти працюють над вирішенням ситуації. Ми зацікавлені, щоб вирішити питання найближчим часом. “

або

Спеціалісти вже працюють над виправленням складностію. Від імені компанії приношу Вам вибачення за незручності".

Останні 3 місяці такі повідомлення стали частими з сторони компанії, хоча офіційної та змістовної відповіді, стосовно причин таких тривалих технічних робіт так і не повідомлялося.

Зараз нам залишається очікувати на повне вирішення всіх проблем із сервісом Paycell, оскільки користувачі вже масово погрожують покинути компанію та перейти до конкурентів.

Більше читайте у відгуках користувачів:

Українці розлючені через тривалі неполадки із платіжним сервісом від Lifecell

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version