Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Українці скаржаться на зони самообслуговування 24/7 Ощадбанк, які завжди зачинені

Українці скаржаться на зони самообслуговування 24/7 Ощадбанк, які завжди зачинені

0

Ощадбанк…Банк, який отримує неймовірну кількість негативних відгуків в свою сторону. Зараз же, багато користувачів послугами Ощадбанку скаржаться на роботу зони самообслуговування 24/7. Справа в тому, що під час введення карантинних заходів, час їхньої роботи змінився, при цьому повідомлень про це немає.

Розглядаючи невдоволені відгуки користувачів, практично усі вони говорять про те, що зони самообслуговування 24/7 зачинені і інформації про новий графік ніде немає. Зараз дані зони перестали працювати в неробочий час та вихідні, тобто у них зараз такий же графік, як і у відділень. І це досить дивно, особливо під час карантину. Тобто замість того, щоб обмежити кількість людей у відділеннях, такими діями банк лише збільшує їх. А враховуючи те, що в багатьох містах саме в Ощадбанку оплачують комунальні послуги, скупчення людей у відділеннях спостерігається досить часто. А якщо ще врахувати той факт, що частина користувачів у робочі години банку також працює, то ці заходи несуть за собою справді багато незручностей, яких могло б не бути.

Ще один користувач описує таку ж ситуацію, але в іншому місті. А ще звертає увагу на те, що зони самообслуговування закривають не лише згідно робочих годин відділень, а й під час обіднього перериву, що справді максимально дивно.

Нижче ви можете ознайомитись із кількома коментарями, так як вони практично усі однакові. Зони самообслуговування працюють лише в робочі години відділення, інформації про це ніде немає, її вам можуть повідомити лише після дзвінка на гарячу лінію. Можливо ви також стикались із схожими проблемами з Ощадбанком? Якщо так, то чекаємо вас в коментарях.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version