Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо 5 ідей пасивного доходу, якими українці рідко користуються

Названо 5 ідей пасивного доходу, якими українці рідко користуються

0

Ідея пасивного доходу завжди цікавила українців, але мало хто шукає підходящу ідею для себе. Пасивний дохід це завжди добре, оскільки один раз щось зробили, а дохід від цього буде надходити весь час. Можливо пасивний дохід не завжди великий, але на це він і пасивний. Так ось, якщо ви колись задумувалися про таке, то зараз буде названо 5 ідей пасивного доходу, якими українці рідко користуються.

Навчальні відео-курси

На перший погляд це може здаватися не сильно реальним, але насправді таким чином заробляє достатня кількість людей. Можна сказати навіть більше, для більшості такий дохід зміг перейти в основний.
То як розпочати навчальні відео-курси? Найперше варто згадати всі свої навички, а точніше ті, в яких ви розбираєтеся найкраще. Якщо такі у вас є, то можна сміло записувати свої перші відео-уроки. Спочатку можна рекламуватися за допомогою соціальних мереж, просити про рекламу своїх друзів, родичів і знайомих. З часом, все вийде, головне запастися терпінням і не очікувати на швидкий результат.

Написання книги

Ця ідея може бути продовженням відео-курсів. Якщо ваші навички дійсно на високому рівні, то їх можна навіть продати у вигляді книги із персональними рекомендаціями.
Також можливий варіант, що ви творча людина і з фантазією у вас нема проблем. В такому випадку, за декілька місяців можна написати книгу на ту тематику, яка вам більше цікава.
Після написання книги варто звернутися до видавництва, з яким ви будете співпрацювати і яке буде випускати вашу книгу. Якщо все піде добре, то пасивний дохід буде “капати” багато років.
Також можна продавати книгу в онлайн-магазинах, але тут прийдеться вкладати в рекламу.

Оренда майна

В даному випадку, мова йде не тільки про нерухомість, а й про транспорт, різноманітні речі, предмети декору і тому подібне. Передивіться все те, що у вас стоїть вдома “без діла” і спробуйте на цьому заробити. Здавати в оренду можна велику кількість предметів, головне знайти постійних клієнтів і поставити розумні цінники. OLX вам в допомогу.

Продаж фотографій

Якщо ви захоплюєтеся фото, то такий пасивний дохід для вас. Все що необхідно, це якісний фотоапарат і гарні фото. Далі необхідно реєструватися на фотохостингах ( Shutterstock», «Getty images» і «Adobe stock» і тому подібних), та виставляти свої фото на продаж. Дохід від такої діяльності хоч і не великий, але стабільний.

Партнерські програми

Партнерські програми підійдуть для тих, в кого є сайти, канали в телеграм, сторінка в Facebook, або ж ютуб-канал. Все що необхідно, це знайти відповідну партнерську програму і отримувати дохід від дій відвідувачів вашого ресурсу.

Пасивний дохід це завжди непоганий бонус до вашої основної заробітної плати, який можна витрачати на розвиток своєї діяльності або на себе і своїх близьких.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version