Home Новини сучасних технологій Українцям розказали, чи варто купувати доступ в Clubhouse

Українцям розказали, чи варто купувати доступ в Clubhouse

0

Нова соціальна мережа Clubhouse з кожним днем стає все популярнішою. Спілкування в даній мережі здійснюється голосовими повідомленнями і ви можете як підтримувати спілкування, так і просто підписатись на канали за вашими інтересами і прослуховувати їх. Але чим більше користувачів цікавляться даною мережею, тим більше з’являється і шахраїв, оскільки потрапити в Clubhouse не так просто. Сьогодні ми дамо відповідь на питання — чи варто купувати доступ в Clubhouse?

І так, для отримання доступу в соцемережу Clubhouse вас мають запросити, тобто надати вам доступ до додатка. Кожен із уже наявних користувачів має по 2 таких запрошення або як їх називають інвайта. Відповідно продаж інвайтів став дуже популярним сьогодні і не тільки на території України, а й по всьому світу.

Основна причина, чому не варто купувати запрошення (інвайти), це те, що більшість оголошень про продаж є неправдивими, тобто шахрайськими. Окрім цього, в цих шахрайських оголошеннях немає інформації про те, що доступний Clubhouse лише для iOS. А так як вже почали з’являтись фейкові додатки такого ж типу, то не всі про це знають і в більшості випадків просто втрачають свої кошти.

Швидше за все, зараз у вас виникло питання, як же ж можна потрапити до Clubhouse, якщо так мало інвайтів і купувати їх не варто? Все досить просто. Якщо ви встановили Clubhouse на свій смартфон, вам необхідно зареєструватись. Далі вам доведеться лише чекати, коли розробники підтвердять ваш обліковий запис та приймуть його. Скільки часу потрібно чекати на схвалення невідомо, але це краще ніж натрапити на шахраїв.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version