Home Новини сучасних технологій Українцям розказали, як НЕ можна носити свій смартфон

Українцям розказали, як НЕ можна носити свій смартфон

0

Ми настільки звикли до життя із смартфонами, що навіть не задумуємось коли розміщуємо їх в своєму одязі. Проте, сьогодні багато дослідницьких інститутів говорять про шкоду для здоров’я неправильного носіння смартфонів у нашому одязі.

Найперше, не рекомендується носити смартфон у задній кишені штанів. Це може призвести до його пошкодження як через падіння, так і через пошкодження екрана. З точки зору медицини, носити смартфон не рекомендується в задній кишені через негативний вплив випромінювання на ноги. Якщо часто носити телефон саме там, то можна відчувати ниючий біль у ногах чи в зоні сідничного нерва.

Також не рекомендується носити телефон у зоні грудей. Багато вчених вважають, що випромінювання від смартфона може сприяти виникненню раку молочної залози.

Не рекомендується носити телефон в районі стегон та на поясі. В даному випадку були проведені дослідження, які показали, що постійне носіння смартфона на поясі з однієї сторони може призвести що зниження щільності тазової кістки.

Розміщення телефону під подушкою не рекомендується також, хоча дослідження в даній сфері ще проводяться, але все ж є можливість, що таке розташування може сприяти виникненню новоутворень в мозку.

Дерматологи не рекомендують розміщувати телефон близько до шкіри, зокрема це стосується шкіри обличчя. Пов’язано це з тим, що на смартфоні є велика кількість бактерій, які можуть викликати різноманітні запалення на шкірі.

Отже, на основі даних висновків дослідників, телефон все ж краще зберігати в сумці чи рюкзаку. Проте, якщо ви час від часу будете розміщувати телефон в кишенях свого одягу, швидше за все, це вам не нашкодить.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version