Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, чим небезпечні модні селфі

Українцям розповіли, чим небезпечні модні селфі

0

Зараз серед молоді (і не тільки) надзвичайно популярні селфі. Винуватцями такої популярності є сервіси, які популяризували селфі серед яких варто відмітити Instagram. Так ось, на перший погляд безобідні селфі нічим не можуть нашкодити людині, але насправді, певну небезпеку вони несуть.

Найпопулярнішою причиною травмування серед молоді можна назвати саме селфі, а точніше змагання на найкраще та найекстримальніше селфі. В Instagram можна побачити багато таких селфі, які зроблені в надзвичайно екстримальних та нерозумних ситуаціях. Тут мова піде про селфі в горах, біля диких та небезпечних тварин, на річках, в автомобілях і тому подібне. Досить часто такі селфі закінчуються неприємними ситуаціями.

Перед тим, як робити таке “відчайдушне” селфі, вдостовіртеся, що вашому та навколишніх людей життю нічого не буде загрожувати.

Також варто не забувати про те, що в багатьох країнах заборонено робити фото посторонніх людей, які не давали дозволу на свою зйомку. Ймовірність, що під час селфі в кадр може потрапити постороння людина надзвичайно велика. Якщо комусь це не сподобається, на вас можуть подати в суд.

Ще варто не забувати, що зловмисники можуть відслідковувати вашу активність в мережі і селфі в реальному часі, та ще й з прив’язкою геолокації.

В будь-якому випадку, перед тим, як робити селфі та інші фото, добре подумайте про наслідки, з якими ви можете зустрітися в майбутньому. Ваша безпека має бути вище “гарних” селфі.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version