Реклама

Українцям розповіли, як повідомити про фейкові новини в Twitter

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останніми роками термін «  фейкові новини » набирає все більше місця в ЗМІ. Фейкові новини, які зазвичай поширюються в Інтернеті, часто в кінцевому підсумку привертають увагу читачів, навіть якщо деякі з них досить абсурдні.

Минув час, значна частина населення зрозуміла, що така практика обміну є досить шкідливою на кількох рівнях, враховуючи, що чутки набирають силу без жодних доказів, що навіть може покласти край чиєсь життя чи репутації. Тому важливо завжди перевіряти свої джерела або шукати новини, коли вони з’являються у вашій стрічці або групах WhatsApp.

Цікаво: В Twitter дозволять монетизацію контенту.

Таким чином, Twitter , одна з найбільш доступних платформ соціальної взаємодії в більшості країн світу, є постійною метою цієї практики, враховуючи, що користувачі можуть миттєво розкривати неправдиву інформацію в цій соціальній мережі. Незважаючи на це, відповідальні за мережу Twitter гарантують, що всіляко  намагаються боротися з фейковими новинами , включаючи створення механізмів звітності .

Нижче ви побачите, як повідомляти про  фейкові новини щоразу, коли натрапите на них, щоб запобігти більш серйозним ситуаціям.

Неправдива інформація? Дізнайтеся, як повідомляти в Twitter

Загалом, для того, щоб люди мали доступ до цього інструменту в нескладний спосіб повідомляти про появу неправдивої інформації в Twitter, необхідно звернути увагу на кроки, які ми розглянемо нижче. Доступ до соціальної мережі, про яку йдеться, можна отримати через мобільні пристрої, наприклад, планшети та смартфони з операційними системами Android та iOS, а також комп’ютери.

Процес однаковий для обох пристроїв. Ви повинні увійти в обліковий запис і перейти до публікації, про яку хочете повідомити. Потім натисніть на три крапки праворуч на екрані, і відкриється меню з деякими параметрами, серед яких виберіть  «Повідомити про твіт» .

Twitter виконає  ваші бажання, перенаправивши ваш профіль на нову вкладку. Там ви можете повідомити про конкретну проблему в соціальну мережу, натиснувши «Інформація вводить в оману» . Серед варіантів все ще можна повідомити про конкретну публікацію як про спам, делікатне або образливе зображення.

Після повідомлення про фейкові новини ,  вибираючи варіант оманливої ​​інформації, ви повинні вказати тему ймовірного шахрайства. На сьогоднішній день найпоширенішими темами фейкових новин є «Здоров’я» та «Політика» , але можна повідомити й про інші теми. Для цього просто скористайтеся полем «Інша річ» .

Також нещодавно стало відомо, що Instagram, TikTok і Twitter об’єднують зусилля для боротьби з хакерами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi готується представити нові бездротові навушники з активним шумопоглинанням

Нещодавно стало відомо, що компанія Xiaomi готується представити нові бездротові навушники з активним шумопоглинанням, які продовжать лінійку навушників Redmi...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -