Реклама

Як видалити об’єкти з фотографій онлайн безкоштовно

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Ви зробили цю ідеальну фотографію на жвавому туристичному об’єкті, але лише тоді ви зрозуміли, що на задньому плані з’явився жахливий смітник. Будьте впевнені, адже для «виправлення» зображення не обов’язково мати розширені знання чи доступ до програм для редагування зображень, таких як Photoshop, який має функцію Clone Stamp.

Видалити об’єкт або людину можна легко та безкоштовно за допомогою онлайн-інструменту штучного інтелекту (AI), який працює подібно до засобу видалення фону — хоча з іншою функцією . За «магічну» операцію відповідає CleanUp.Pictures , програма, заснована на новому методі під назвою фарба великих масок (LaMa), розробленому в лабораторії AI Samsung.

Платформу створила команда ClipDrop, веселої програми доповненої реальності, яка витягує об’єкти з реального світу, щоб помістити їх у зображення на комп’ютері. Найкраще те, що це відкритий код, що дозволяє іншим змінювати та покращувати інструмент.

Подивіться, як легко використовувати платформу для видалення об’єктів із фотографій.

Цікаво: Відомо, як кількість мегапікселів впливає на якість фото.

1. Виберіть зображення

Перед тим як приступити до процесу видалення людей або предметів, необхідно вибрати фотографію. Якщо ваша мета — використовувати зображення в публікації в Інтернеті, важливо знати, чи дозволяє автор змінювати та використовувати. Якщо ви самі фотограф, очевидно, що авторські права не будуть проблемою; якщо ні, шукайте безкоштовні банки зображень , які пропонують фотографії з ліцензіями для безкоштовного використання, включаючи зміни.

Підказка також працює для векторних ілюстрацій, які можуть служити альтернативою для виготовлення графічного матеріалу. Чудовим для цього є сайт Freepik , який пропонує мільйони ресурсів для творчих проектів і має безліч безкоштовних опцій.

З вибраним зображенням просто перейдіть на платформу CleanUp.Pictures і завантажте файл. Якщо ви просто хочете протестувати функцію, сам інструмент пропонує кілька шаблонів.

2. Встановіть розмір пензля

найдіть об’єкт або людину, яку потрібно видалити з зображення. Після того, як ви визначите, що буде видалено, відкалібруйте розмір пензля, щоб вибрати лише небажану частину зображення. Це можна зробити просто й інтуїтивно за допомогою функції «Розмір пензля», перетягнувши кульку вправо, збільшивши пензель, або вліво, зменшивши виділення. Щоб перевірити, чи правильний розмір, просто наведіть курсор миші на зображення.

3. Виберіть область, яку потрібно видалити

Після калібрування розміру пензля ви можете вибрати область, яку потрібно видалити з зображення. Для цього наведіть вказівник миші на місце розташування та утримуйте натиснутою ліву кнопку, «малюючи» весь об’єкт або людину, яку ви хочете видалити. Коли ви відпустите кнопку, платформа автоматично почне знімати вибір.

Можливо, ви не зможете правильно вибрати те, що ви хочете видалити з фотографії, але не хвилюйтеся, ви можете повернутися до дії за допомогою команди «Control + Z» або натиснувши стрілку повернення біля функції «Розмір пензля». . Ви також можете вибрати кілька областей і відкалібрувати розмір пензля між виділеннями.

Цікаво: Названо 7 особливостей додатку Google Фото, про які мало хто знає.

4. Порівняйте з оригіналом

Після того, як ви стерли з фотографії все, що хотіли, ви можете порівняти роботу ШІ з оригінальним зображенням. Для цього просто клацніть і утримуйте ліву кнопку над функцією Original. Якщо потрібно, клацніть функцію та відпустіть кнопку миші за її межами, щоб зберегти зображення таким, як було раніше, не натискаючи на нього. Щоб вимкнути попередній перегляд оригінальної фотографії, натисніть на функцію.

5. Завантажте нове зображення

Вилучивши з фотографії всі об’єкти або людей, ви можете завантажити нове зображення, щоб використовувати його за бажанням. Щоб повторити процес, просто натисніть «Почати новий» у верхньому лівому куті сайту.

Майте на увазі, що це безкоштовний інструмент, і результати можуть не відповідати професійному стандарту, особливо якщо використане зображення містить багато деталей. У всякому разі, платформа показує напрочуд хороші результати. Більше того, це цікавий інструмент і дуже простий у використанні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Знайдено винуватця провалу найочікуванішої ігри Cyberpunk 2077

Виданню Bloomberg вдалося провести власне розслідування і було знайдено винуватця провалу найочікуванішої ігри Cyberpunk 2077. Виявилося, за провальним стартом...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -