Реклама

Названо 7 особливостей додатку Google Фото, про які мало хто знає

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Фото в наш час є важливою складовою певних моментів, які хочеться запам’ятати на все своє життя. Можна сказати, що Google фото нам дуже допомагає в такі моменти. Він має безліч корисних функцій, можливо що про деякі з них ви могли б і не знати. Але ми з вами розглянемо одні з самих цікавих та найбільш не помітних на перший погляд можливостей Google фото.

Одне з самих цікавих є створення анімації з фото. Мало програм використовують якісну анімацію, якщо не брати до уваги спеціальні професійні програми.

Цікаво: Відомо, чи варто користуватися магазином додатків Play Market чи краще шукати альтернативу.

Також є функція резервного копіювання, думаю всім відомо, що це дуже корисна операція.

Зараз для редагування фото є масса спеціальних програм, але Google фото не є виключенням, і завдяки цьому можна вільно ним користуватися. Редагуючи ваші фото, вони стануть ще більш досконалими.

Є ще одна цікава функція, слайд шоу. Коли вам просто захочеться зануритись у спогади, варто лише його увімкнути, і хороші емоції вам забезпечені, адже можна просто розслабитись і спостерігати за чудовими моментами, які не хочеться забути.

Створення колажів, також є однією з важливих та цікавих функцій Google фото. Завдяки їй ви можете з'єднати декілька важливих спогадів в одному зображенні.

Цікаво: Чи варто переходити з Google Chrome на інший браузер?

Ще можна надсилати фото, з вашими важливими спогадами кому тільки побажаєте, це є ще однією перевагою Google фото.

В Google фото є функція пошуку фото, варто лише написати, що саме шукаєте, наприклад "природа" і програма викине всі фото з даною назвою.

Отже, попри всі програми, які існують, Google фото нічим не гірше допоможе вам з таким важливим завданням, як зберігання та покращення важливих моментів вашого життя.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як приховати власну дату народження в месенджері Viber

Мільйони людей по всьому світу, уже більше десяти років, використовують один із найбільш відомих месенджерів - Viber. Всі, хто...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -