Реклама

Qualcomm зробили свій смартфон на базі Snapdragon 888

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Флагманська мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888 була офіційно анонсована на цьому тижні на заході Snapdragon Summit 2020. Багато виробників вже підтвердили, що вони випустять смартфони на базі цієї однокристальної системи в наступному році. Сьогодні надійшла інформація, що Qualcomm зробили свій смартфон на базі Snapdragon 888, хоча він не буде доступний для продажу. Але…можливо в Qualcomm змінять свою думку.

Президент Qualcomm Ан Мен (An Meng), спілкуючись з журналістами після презентації однокристальної системи Snapdragon 888, відповів на ряд питань, один з яких стосувався потенційного фірмового ігрового смартфона Qualcomm.

Він заявив, що компанія Qualcomm дійсно створила безліч прототипів смартфонів для своїх партнерів, щоб краще продемонструвати передові технології. Він додав, що Qualcomm продовжить робити це і в майбутньому, однак подібні пристрої ніколи не будуть продаватися на відкритому ринку.

Ще в жовтні ходили чутки, що Qualcomm розробляє власний смартфон. Тоді повідомлялося, що Asus буде відповідати за проектування і розробку обладнання. Деякі припускали, що на цьому тижні компанія представить Snapdragon 875 і свій перший ігровий смартфон, однак в підсумку компанія анонсувала Snapdragon 888 і підтвердила, що ніякого смартфона від Qualcomm не буде.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Консоль Xbox Series X підтримує функцію Auto HDR

Раніше повідомлялося, що консолі Xbox нового покоління здатні покращувати ігри минулих поколінь. Крім цього, консоль Xbox Series X підтримує...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -