Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, як в месенджері Viber включити захист від шахраїв

Українцям розповіли, як в месенджері Viber включити захист від шахраїв

0

Вже всім відомо, що месенджер Viber найпопулярніший месенджер в Україні, а це означає, що ним користується надзвичайно велика кількість українців. Це, в свою чергу, робить його популярним і серед шахраїв та рекламних агенств. Досить часто буває, що вам телефонують у вайбер з невідомих номерів і пропонують різноманітні послуги та товари, або ж взагалі стараються виманити з вас конфіденційну інформацію, щоб отримати доступ до Ваших банківських рахунків. Враховуючи неймовірну активність шахраїв, власники Viber (Rakuten) додали нову функцію для захисту користувачів від шахраїв та небажаних дзвінків. Відповідно, сьогодні розповімо, як в месенджері Viber включити захист від шахраїв.

Найперше, на що варто звернути увагу, так це те, що на даний момент ця функція ще тестується і вона ще недоступна для всіх користувачів, а лише вибірково.

І так, щоб ввімкнути захист, необхідно натиснути на “Додатково”, яке розміщене справа в нижньому куті месенджера. Після того, як ви натиснули , то перейдете в “Меню”, де необхідно знайти пункт “Параметри”. Тиснемо і переходимо в чергове Меню, де необхідно знайти і натиснути на “Виклики та Повідомлення”.

Перед вами відкриється перелік різноманітних функцій, де потрібно шукати “Захист від зайвих дзвінків”. Якщо ви не знайшли цю функцію, то ваш акаунт поки не отримав її і ви не зможете нею користуватися (поки). Якщо ж вона у вас присутня, то її необхідно активувати.

Після активації “Захисту від зайвих дзвінків” ви перестанете отримувати будь-які дзвінки від номерів, які не додані до ваших контактів. Ви тільки будете отримувати сповіщення, що до вас телефонували з незнайомого номера і все.

Ця функція надзвичайно корисна, особливо в сьогоднішніх умовах, де шахраї на кожному кроці хочуть обманути українців. Очікується, що ця функція буде доступна для всіх користувачів Viber в найближчий час.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version