Home Новини сучасних технологій Відомо, як знімати готівку в банкоматі ПриватБанк, не вставляючи банківську карту

Відомо, як знімати готівку в банкоматі ПриватБанк, не вставляючи банківську карту

0

Всім відомо, що ПриватБанк вважається найбільшим та найбезпечнішим банком України. Враховуючи цей факт, логічно, що найчастіше інновації починаються саме з нього. Вони перші масово ввели у користування онлайн-банкінг (Приват24), популяризували банкомати, термінали та безготівкові розрахунки. Логічно, що прогрес не стоїть на місці і ПриватБанк також. Зараз же розповімо, як знімати готівку в банкоматі ПриватБанк, не вставляючи банківську карту.

Це дійсно корисна функція нових банкоматів ПриватБанк, які ще масово не розійшлися по Україні, але у великих містах їх вже можна зустріти. Так як користуватися банкоматом, якщо не потрібно вставляти карту в картоприймач?! Безконтактним способом.

На банкоматах нового зразка ви побачите спеціальне місце, яке розміщене зліва від клавіатури, де необхідно прикладати свою банківську карту. На ньому зображений значок безконтактних платежів (у вигляді значка Wi-Fi).

Відомо, як знімати готівку в банкоматі ПриватБанк, не вставляючи банківську карту

Так ось, якщо ви знайшли такий банкомат і ваша картка підтримує технологію безконтактних платежів ( на ній повинен бути такий же значок), то такий спосіб зняття готівки для вас підходить.

Для того, щоб зняти готівку таким методом, необхідно прикласти свою банківську карту до спеціального місця на банкоматі. Після цього, на банкоматі з’явиться запит для введення вашого пін-коду. Після введення пін-коду, вибираємо необхідну суму для зняття та ще раз прикладаємо карту до місця для безконтактних платежів. Потім забираємо отриману готівку і свою карту. Все, процес зняття завершився.

Як бачите, прогрес в більшості випадків позитивно впливає на наше життя. В даному випадку, ми уникаємо таких неприємних ситуацій, як “зажована” карта в банкоматі та уникаємо деяких шахрайських схем із картами та зчитувачами карток в банкоматі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version