Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Українцям розповіли, як вберегти гроші, якщо загубили банківську карту

Українцям розповіли, як вберегти гроші, якщо загубили банківську карту

0

Коли ви приходите в банк оформляти карту, ви підписуєте договір, в якому є певні заходи безпеки. Вони легкі, але дотримуючись цих правил ви збережете картку і кошти на ній. Звісно, бувають випадки втрати карти, і в ITechNews поділилися секретами, як вберегти гроші, якщо загубили банківську карту.

Розглянемо основні пункти:

  • Картки банку повинні бути в надійному і не доступному для інших місці. Адже, якщо ви порушуєте правила безпека, то ніхто крім вас не несе відповідальності за кошти, які були на карті.
  • Банківська картка - це особиста річ, яку не можна давати в користування іншим людям, також використовуватись вона повинна лише за призначенням
  • Ні CVV код, ні PIN код не повинен знати ніхто крім вас самих. Навіть працівники банку не мають цієї інформації. В разі розголошення цих секретних даних, відповідальність несе лише користувач.

Наслідки залежатимуть від того, яку картку ви втратили. Якщо картка з вашими власними коштами, то ви ризикуєте залишитись без своєї певної суми. Якщо ж картка кредитна, то проблема значно гірша. Зловмисників використаємо кошти, а вам ще й треба буде їх віддавати. Щоб таких ситуації не було, потрібно знати, що робити у випадку втрати картки, та як зробити так, щоб картка завжди була при вас.

Також нещодавно було названо найпоширеніші способи шахрайства з банківськими картками.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version