Home Новини сучасних технологій Українцям тепер буде простіше підключити eSIM

Українцям тепер буде простіше підключити eSIM

0

Київстар дає можливість з грудня 2021 року підключати eSIM через сайт shop.kyivstar.ua. Нагадаємо, що перед цим потрібна була особиста присутність з документами. Ця новина стосується абонентів на контракті.

Що таке eSIM?  Це SIM карта, яка вбудована в сам телефон. Одночасно з її допомогою можна мати до п'яти номерів. Вона є більш зручною і має надійніший захист.

Цікаво прочитати: В Київстар безкоштовно замінять стару SIM-карту на нову 4G SIM.

Якщо ви вирішили підключити eSIM, то просто перейдіть на сайт на вкажіть усі дані. Далі потрібно буде оплатити вартість вашого тарифу та відсканувати QR код. Після цього ви вже будете мати відкладений контракт. Далі кур'єром або поштою буде надісланий справжній контракт, який треба буде підписати. Це займає зазвичай декілька днів.

ESIM стали дуже популярними, хоча і з'явились лише в минулому році. Аналітики вважають, що скоро на цю технологію перейде більшість абонентів. З популяризацією eSIM більшає кількість смартфонів, які її підтримують. Тому, приблизно через 4 роки eSIM буде мати більше 3 млрд. людей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version