Реклама

Українці можуть отримати популярний бюджетний смартфон Xiaomi абсолютно безкоштовно

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Досить важко знайти такого користувача смартфона, який би не чув про компанію Xiaomi та їхні суббренди Redmi, Poco та Black Shark. Кожен з цих суббрендів, як і Xiaomi особисто, випускають смартфони під конкретний сегмент, щоб задовільнити кожного потенційного покупця, запропонувавши саме той смартфон, який він шукає. Так ось, від сьогодні, українці можуть отримати популярний бюджетний смартфон Xiaomi безкоштовно. Детальніше розповімо нижче.

Мова зараз йде про популярний смартфон в бюджетному сегменті - Redmi 9A, який було випущено ще у 2020 році, але який ще не втратив своєї актуальності. В майже всіх інтернет-магазинах, цей смартфон найчастіше купляють і в більшості випадків, відгуки про нього хороші. Що ж в цьому смартфоні таке особливе? Фактично його ціна, дизайн та характеристики (Детальніше про характеристики розповімо в кінці цього матеріалу).

То як отримати цей смартфон в Україні абсолютно безкоштовно? Все максимально просто і особливих дій від вас непотрібно, враховуючи, що Redmi 9A бюджетний смартфон.

Формально, вам необхідно тільки прийняти участь в розіграші смартфона в нашому Телеграм - каналі ITech News. Для цього вам необхідно підписатися на сам Канал та заповнити невелику форму, де необхідно вказати своє ім'я (нікнейм) в месенджері Telegram. Далі, в липні, буде проведено розіграш, де можливо ви станете щасливим власником відмінного смартфона від Xiaomi Redmi. Якщо ваше везіння завжди з вами, то переходьте на посилання та приймайте участь в розіграші. Детальніше читайте на ITechNews.

Характеристики смартфона Redmi 9A

  • Дисплей 6,53-дюйма IPS
  • Роздільна здатність - 1600х720 пікселів
  • Щільність пікселів - 269 точок
  • Процесор - MediaTek Helio G25
  • ОЗУ - 2 ГБ
  • Внутрішня пам'ять - 32 ГБ
  • Основна камера - 13 МП
  • Фронтальна камера - 5 МП
  • Акумулятор - 5000 мАг
  • Порт - microUSB
ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 причини, чому шанувальники Apple ненавидять Android

Всім добре відоме протистояння шанувальників iPhone та шанувальників смартфонів на Android, яке розпочалося ще з появою перших смартфонів під...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -