Реклама

Українцям розказали, як “підняти” швидкість мобільного інтернету

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зараз ми живемо в такому часі, що практично всі люди користуються смартфонами, що значить, що користуються й мобільним інтернетом. Якщо вірити доступним статистикам, то в Україні покриття 4G мережі достатньо хороше і більшість українців можуть відчути його переваги над 3G. Але присутні декілька проблем, які негативно впливають на враження від 4G. Серед таких проблем можна відмітити низьку швидкість передачі даних та погану якість покриття. Зібравши необхідний матеріал, українцям розказали, як підняти швидкість мобільного інтернету.

Впринципі, специфічні рекомендації відсутні, оскільки буває багато випадків, що в людей, які стоять поруч, якість інтернету може відрізнятися. ITechNews зібрали загальні рекомендації, які можуть позитивно вплинути на якість вашого мобільного інтернету.

  • Загальна рекомендація, яка досить часто вирішує проблеми — перезавантаження смартфона. Так, хоче це і виглядає несерйозно, але всі мобільні оператори зразу пропонують цей варіант.
  • Також може допомогти зміна типу мережі. Рекомендується примусово перейти з 4G на 3G, але лише в тому випадку, якщо мобільний інтернет взагалі не завантажує нічого і ви навіть не можете перевірити електронну пошту.
  • Також покращити мобільний інтернет може вимкнення фонових додатків, які можуть використовувати інтернет.
  • Вимикання синхронізації. Через погане інтернет-з’єднання, синхронізація може виконуватися надзвичайно довго. По тій причині, інтернет стає ще гіршим.
  • У випадку використання стаціонарного Wi-Fi роутера з сім-картою, можливий варіант застарілого обладнання.

Також варто не забувати, що на швидкість та якість мобільного інтернету може вливати ваше розташування від антени оператори та навантаження на неї.

Можливі випадки, коли оператори самовільно обмежуть швидкість передачі даних, якщо ви використовуєте велику кількість інтернету і тим самим, “навантажуєте мережу”.

І останній варіант поганого мобільного інтернету може бути прихованим у вашому місці проживання, а саме будинку — від товщини стін залежить якість зв’язку.

Яко ви виконали всі можливі дії для покращення мобільного інтернету і зв'язку в цілому, а результат всерівно вас не влаштовує, рекомендуємо змінити оператора зв'язку на того, який пропонує краще покриття. Також не забувайте, що переходити до іншого оператора варто із збереженням номера.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OLED телевізор Panasonic TX-55GZ2000B

OLED телевізор Panasonic TX-55GZ2000B був випущений у 2019 році. TX-55GZ2000B – дорогий, великий та досить важкий, кріплення його на стіні буде виглядати не зовсім добре, але це не зменшує привабливості даного телевізора.
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -