Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, чому не можна брати смартфон з собою в туалет

Українцям розповіли, чому не можна брати смартфон з собою в туалет

0

За останні декілька років, смартфони ввійшли в наше життя настільки сильно, що ми з ними розлучаємося тільки тоді, коли спимо і то, ставимо їх недалеко від нас. Більшість лікарів занепокоєні такою поведінкою і прив’язаністю до розумних ґаджетів, оскільки все це веде до залежності, яку досить важко вилікувати. Крім залежності лікарів також хвилює те, що більшість користувачів не можуть відвідати туалет без своїх пристроїв, а це вже дійсно проблема, яка негативно відобразиться на здоров’ї кожного такого користувача. Зараз же, розповімо, чому не можна брати смартфон з собою в туалет.

Геморой

Так, саме геморой. Причиною стає те, що шанувальники телефонів проводять багато часо сидячи на унітазі. Для прикладу, проктологи рекомендують проводити в туалеті не більше 15-20 хв, а власники смартфонів збілюшують цей час мінімум до пів години.

Причиною геморою стає те, що м’язи вашого тазу перебувають в тривалій напрузі і цим передають навантаження на пряму кишку. При тривалих таких навантаженнях, геморой буде вам забезпечений.

Паралельно з цим, при тривалому сидінні на унітазі, ви можете на собі відчути защемлення сідничного м’яза, застій крові в області малого тазу і тому подібне. Все це в купі не принесе вам нічого приємного. Запам’ятайте, не більше 10-15 хв в туалеті.

Віруси і мікроби

Хоча на це й мало хто звертає увагу, але від цього це не менша проблема. Практично всі вірусологи в один голос скажуть вам, що туалет це найбрудніше місце у домі, а наступне найбрудніше місце - ваш смартфон. Одною з причин є те, що ви з своїм смартфоном відвідуєте туалет і ще велику кількість брудних місць у вашому домі, в громадському місці і тому подібне.

Не забувайте, що при відвідуванні туалету та використанні смартфона там, ви переносите бактерії з туалету на свої руки, а з них на смартфон. Якщо ви миєте руки після відвідування туалету, це добре, але смартфон ви не дезінфікуєте після кожного прийому туалету і розносите всі бактерії та віруси по всьому домі та їх жителях.

Також варто не забувати, що ви можете легко втратити свій смартфон в унітазі, а тут мало приємного.

Тому заради своєї та оточуючих безпеки, утримайтеся від відвідування туалету з вашим смартфоном. Так ви зробите краще навіть своєму смартфону.

Рекомендуємо ознайомитися із додатками для Android - смартфона, за допомогою яких можна легко просинатися кожного ранку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version