Home Новини сучасних технологій Українцям розповіли, чи можна схуднути за допомогою смартфона

Українцям розповіли, чи можна схуднути за допомогою смартфона

0

Сьогодні українцям розповіли, чи можна схуднути за допомогою смартфона, а саме за допомогою спеціальних фітнес-додатків та додатків, які орієнтовані на дієти.

Дійсно, смартфони зараз можуть виконувати надзвичайно багато функцій, серед яких і функції фітнес-тренерів та дієтологів. Якщо відвідати фірмові магазини Google та Apple, то можна побачити велику кількість таких додатків з різними відгуками та рейтингами.

Якщо використовувати свій смартфон із відповідальністю, то можна достатньо легко привести своє тіло до бажаної форми, використовуючи тільки такі додатки. Якби це все не лунало привабливо, варто не забувати, що такі додатки можуть і не дати результату через велику кількість неврахованих факторів.

По-перше, в більшості випадків, такі додатки використовують загальні алгоритми спортивних програм та дієт і вони не враховують індивідуальні можливості кожного організму, який може по різному реагувати на різні дієти та тренування.

В будь-якому випадку, якщо ви раніше не займалися спортом, або ж не харчувалися за дієтичними програмами, рекомендуємо відвідати дієтолога і тільки після цього змінювати свій раціон харчування. Те саме стосується й тренувань — спочатку варто займатися з фітнес-тренерами, щоб не завдати шкоди своєму організму і вже тільки через деякий час, тренуватися за програмами, які пропонують спортивні додатки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version