Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Українцям розповіли, як купувати продукти до 2 разів дешевше ніж в магазині

Українцям розповіли, як купувати продукти до 2 разів дешевше ніж в магазині

0

Як відомо, достатня кількість українців витрачають більшу половину своєї заробітної плати на продукти харчування і це врахочуючи те, що в більшості продуктів ми собі відмовляємо (в цілях економії). Сьогодні ж ми розповімо, як купувати продукти до 2 разів дешевше, ніж в магазині. Багато хто знає про цей спосіб, але чомусь не всі ним користуються.

І так, щоб істотно зекономити, необхідно закуплятися на оптових базах. Ймовірно ви знали про це, але самі ніколи так не робили, а жаль. Традиційно, на оптових базах всі товари набагато дешевші, ніж в магазинах. Навіть більше, власники магазинів часто там закупляються продукцією і перепродують вам, вже з націнкою.

На оптових базах доступний весь асортимент продуктів харчування, починаючи від овочів і закінчуючи м’ясом, крупами, алкогольними напоями і тому подібне.

Ви можете запитатися, для чого вам стільки продуктів купляти за один раз, тим більше різних, враховуючи що суттєва знижка на продукти тільки при покупці у великих кількостях. Скажемо так, щоб отримати знижку нема потреби купляти якогось продукту великими упаковками. На гуртівнях можна отримати знижку навіть при покупці декільох екземплярів певного продукту.

Щоб більше зекономити на продуктах, рекомендуємо також закуплятися разом з друзями та родичами, так ви купите більшу кількість товару, а знижка збільшиться. Ще дешевшим варіантом буде покупка на оптових базах по черзі, тобто один раз їдете ви, інший раз одні друзі, а потім ще одні друзі і так далі. Так навіть буде суттєва економія на пальному.

І на кінець, ще один спосіб робити покупку дешевше — торгуватися з продавцями. Це такий самий ринок, тільки з більшою кількість товарів. При правильному торгуванні, ви можете “вибити” собі суттєву знижку, знайти хорошого продавця, а в продавця з’явиться постійний покупець.

Додатково нагадаємо, що на оптових базах часто бувають акції на покупку певних продуктів і якщо ви їх знайдете, економія на одиниці продукту буде дійсно вражаюча.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version