Home Новини сучасних технологій Українцям розказали, чи потрібно загортати смартфон в харчову фольгу

Українцям розказали, чи потрібно загортати смартфон в харчову фольгу

0

Досить давно з’явився міф, що звичайна харчова фольга може захистити вас і ваш смартфон від багатьох речей, а саме від прослуховування небажаними людьми, захистить від випромінюваної радіації та від багато іншого. Сьогодні ж українцям розказали, чи потрібно загортати смартфон в харчову фольгу.

Нагадуємо, що такий захист почав з'являтися ще в період перших стільникових телефонів і всі теорії змов, які супроводжували його. Спробуємо розібратися з тим, чи дійсно звичайна фольга захистить вас від чогось.

Захист від прослуховування смартфона

Можливо, ще в період перших стільникових телефонів цей спосіб і був дієвим, але зараз, він взагалі неефективний. Сучасні смартфони можна відслідкувати навіть у виключеному стані і в Режимі “Авіа”. Виробники смартфонів зробили це можливим для того, щоб у випадку, якщо у вас вкрали смартфон, його можна було знайти.

Фольга дійсно заважає точно виявити місцезнаходження людини, але це не практично і псує вигляд смартфона. На ринку представлено багато захисних чохлів, які також містять фольгу, але вони дійсно мають приємний вигляд і практичні у використанні.

Блокування вхідних дзвінків

Дійсно, фольга блокує деякі вхідні дзвінки, але її ефективність надзвичайно непередбачувана. Знову ж таки, для блокування вхідних дзвінків можна використовувати Авіарежим і все, ніяких дзвінків і ніяких сповіщень.

Зменшення негативного випромінювання від смартфона

На даний момент, нема ні одної наукової праці, яка б підтвердила негативний вплив смартфона на людину. Всі електропристрої, якими ми користуємося, певним чином можуть на нас впливати, але це рівень не піднімається до такого, який може нам зашкодити.

Якщо хочете себе вберегти від випромінювання, можете просто обмежити кількість часу, яку ви проводите за телефонними розмовами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version