Home Новини сучасних технологій Названо корисні функції WhatsApp, які можуть стати в нагоді кожному українцеві

Названо корисні функції WhatsApp, які можуть стати в нагоді кожному українцеві

0

В Україні найпопулярнішими месенджерами можна назвати WhatsApp і Viber. Нещодавно ми називали корисні функції Viber, а сьогодні буде названо корисні функції WhatsApp, які можуть стати в нагоді українцям. І так, розпочнемо.

1. Автовидалення повідомлень через тиждень

В кожному чаті, можна активувати функцію автоматичного видалення повідомлень через тиждень після відправлення. Дана функція буде в нагоді тим, хто відправляє багато смс кожного дня і не хоче в ручному режимі їх видаляти

2. Анонімний режим, який не повідомляє користувачам коли ви були в мережі

Цей режим стане в нагоді тим людям, яким не подобається, що люди знають коли вони відвідували месенджер. Також варто відмітити, що дана функція поширюється на повідомлення, які ви прочитаєте. В даному режимі не буде показано, чи ви бачили повідомлення чи ні.

Щоб активувати цей режим, необхідно перейти в Конфіденційність і вибрати пунки, які стосують анонімності в месенджері та звітів про читання повідомлень.

3. Відкривання месенджера за допомогою відбитків пальців

Дана функція буде корисна тим користувачам, в яких є маленькі діти, або ревниві чоловіки/жінки. Таким чином, доступу до месенджера не буде ні в кого, крім вас.

Активування функції також відбувається через меню “Конфіденційність”.

4. Додавання значка чату на екрані смартфона

Функція буде корисна тим, хто хоче отримати оперативний доступ до популярних чатів. Для цього необхідно перейти до чату і натиснути в меню Ще. Потім вибрати пункт “додати іконку на екран”.

5. Визначення часу, за який користувач не відповів на ваше повідомлення

Для того, щоб було відомо, коли ваш співрозмовник переглянув повідомлення, можна активувати дану функцію. Для цього необхідно натиснути та утримувати повідомлення, потім необхідно перейти в Дані і переглянути всю можливу інформацію, яка також включає в себе час, коли повідомлення було прочитане.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version