Home Новини сучасних технологій Названо корисні функції месенджера Viber, якими мало хто користується

Названо корисні функції месенджера Viber, якими мало хто користується

0

Вже давно відомий факт, що месенджер Viber користується шаленою популярністю серед українців. Популярний він через те, що він надзвичайно простий у використанні, займає небагато місця на смартфоні і найважливіше — його використовує багато українців. В цьому месенджері достатньо багато цікавих функцій, які надзвичайно популярні, але сьогодні порталом ITechNews було названо корисні функції месенджера Viber, якими мало хто користується.

Приховані особисті чати

Напевно розпочнемо з найцікавішої функції месенджера, а саме приховання особистих чатів. Функція особливо корисна для тих, в кого відбуваються надзвичайно секретні листування із співрозмовником. Тим більше ця функція буде корисна тим, в кого смартфон може перевірити чоловік / дружина / діти.

Щоб активувати приховані чати, необхідно натиснути на діалог і потримати деякий час (декілька секунд). Потім з’явиться меню, в якому необхідно вибрати “Сховати чат”. Після цього введіть пін-код блокування/ розблокування. Все, ваш чат приховано і щоб продовжити його, необхідно буде вводити секретний пін-код.

Перекладач

Дана функція буде корисна для тих користувачів, яким приходиться мати справи із користувачами, які спілкуються іншими мовами. Для перекладу використовується стандартний Google Translate.
Щоб ввімкнути Переклад, необхідно натиснути на повідомлення, яке необхідно перекласти та утримувати доти, поки не з’явиться меню. В меню необхідно вибрати “Перевести”.

Приховання фотографії профілю

Це буде корисно в тому випадку, якщо ви хочете захистити себе від шахраїв, які можуть знайти вас у Viber по номеру телефона. Для цього, необхідно перейти в “Додатково”, потім в “Параметри” і в “Конфіденційність”. В наявному переліку можливостей необхідно вимкнути “Показувати ваше фото”.

Вимикаємо автозбереження

Ця функція стане в нагоді тим користувачам, в яких смартфони з дуже обмеженою кількістю пам’яті. З ввімкненим режимом Автозбереження, Вайбер буде зберігати на смартфоні всі переглянуті зображення і відео.
Щоб вимкнути цю функцію, необхідно перейти в “Додатково” - ”Параметри” - “Мультимедійні файли й пам’ять” і потім вимкнути функцію “Зберегти в Галерею”.

Такий невеликий набір функцій допоможе зберегти вашу конфіденційність та покращити досвід користування месенджером Viber.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version