Home Новини сучасних технологій UMIDIGI запустив смарт-годинник Urun GPS Sports

UMIDIGI запустив смарт-годинник Urun GPS Sports

0

Поки усі очікують на розпродаж 11.11 в Китаї, багато компаній підготували нові товари саме до цієї події. Виробник UMIDIGI сьогодні запустив свій новий смарт-годинник Urun GPS Sports. Ціна на новинку визначена у розмірі 40 дол в межах глобального розпродажу.

UMIDIGI Urun GPS Sports отримав круглий дисплей з двома фізичними кнопками збоку. Ремінець силіконовий. Доступний годинник буде у п’яти кольорах – космічний сірий, білий, титановий сірий, рожеве золото та зелений океан. Смарт-годинник Urun GPS отримує датчики для визначення даних щодо стану здоров’я та є можливість керування музикою та іншими сповіщеннями. Одним із основних датчиків здоров’я компанія визначає функцію визначення рівня кисню в крові. Присутній тут і датчик PixArt для відстеження серцебиття.

UMIDIGI запустив смарт-годинник Urun GPS Sports

Смарт-годинник UMIDIGI Urun GPS Sports, як ми бачимо із назви, отримав можливість визначення вашого місцезнаходження. Дана функція базується на 3 різних системах позиціонування - GPS, ГЛОНАСС та BeiDou. Щодо спортивних режимів, то Urun GPS отримав 17 видів, включаючи біг, ходьбу, йогу, танці та інші. Звісно, присутній тут і підрахунок калорій та загалом результати денної активності. Отримав UMIDIGI Urun GPS Sports рівень захисту від води 5ATM (до 50м), тобто з ним можна виконувати водні тренування типу греблі чи плавання.

Рекомендуємо: Опубліковано рейтинг найшвидших Android смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version