Реклама

Відомий розробник відеоігр розкритикував компанію Microsoft

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Творець A Way Out Юсеф Фарес (Josef Fares) відомий в ігровій індустрії своїми зухвалими фразами. Наприклад, він вийшов на сцену The Game Awards в 2017 році, щоб проголосити «*** Оскар!» ( “F * ck the Oscars!”). А тепер відомий розробник відеоігр розкритикував компанію Microsoft, а саме виступив з промовою проти іменування нових консолей Xbox.

Інтерв’ю з IGN почав Фарес цілком спокійно. Він розповів, що не особливо цікавиться консолями – його більше турбують гри. Йому подобається, що системи стають все потужнішими, тому що на розробку витрачається більше часу, коли залізо слабке. Але на його новий проект під назвою It Takes Two вихід консолей наступного покоління вплинув не сильно. За словами Переца, вони з’явилися на занадто пізній стадії виробництва. Звичайно, гра буде виглядати краще на PlayStation 5 і Xbox Series X, «але у нас не було недостатньо часу для того, щоб зробити версію для PS5 особливою, або для Xbox бла-бла … Як вони там називають Xbox Series». Тут-то розмова і пішов не в те русло.

«Це *** заплутане назву. Що, ***, твориться з Microsoft? Це не має сенсу. Що, ***, твориться? Series S, X, Mex, Next. Хто розуміє це? Закінчуйте. З глузду з'їхали. Назвіть її Microsoft Box і все. Це ****. Повір мені, навіть вони плутаються у своїх офісах. Що це за Х, S ... Я не розумію, що за *** », - сказав Юсеф Фарес в інтерв'ю IGN.

В даний час студія Hazelight, засновник якої і є Юсеф Фарес, спільно з Electronic Arts розробляє кооперативний екшен It Takes Two. Це весела і безтурботна історія про складнощі відносин між людьми. Вам належить зіграти за Коди і Мей - двох друзів, які перетворилися в ляльок через магічне заклинання. Потрапивши в пастку фантастичного світу, їм треба буде налагодити свої відносини. It Takes Two вийде на ПК, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X і Xbox Series S 26 березня 2021 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Oppo презентувала свій перший смарт-годинник

Компанія Oppo презентувала свій перший смарт-годинник разом із смартфоном Oppo Reno4.Ні для кого не секрет, що звичайні механічні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -