Home Новини сучасних технологій В Китаї активізувалося виробництво підроблених смартфонів флагманської лінійки Samsung Galaxy S21

В Китаї активізувалося виробництво підроблених смартфонів флагманської лінійки Samsung Galaxy S21

0

Відомий інсайдер і дизайнер Бен Гескін (Ben Geskin) поділився інформацією, що в Китаї активізувалося виробництво підроблених смартфонів флагманської лінійки Samsung Galaxy S21. Відповідні зображення клонів він опублікував в себе на сторінці в Twitter.

Зовні ці пристрої повністю копіюють вищезгадані пристрої, вони отримали схожі нові блоки камер, які як би напливають на бічну і верхню частини смартфонів, а також точно таке ж розташування модулів в цих камерах.

Єдине, чого не вистачає клону Samsung Galaxy S21 Ultra, – це датчика лазерного помічника системи автоматичного фокусування, який присутній на останніх опублікованих рендера.

В Китаї активізувалося виробництво підроблених смартфонів флагманської лінійки Samsung Galaxy S21

З чуток, Samsung Galaxy S21 Ultra отримає 6,8-дюймовий дисплей здатність 3200 x 1440 пікселів, причому користувачі зможуть встановити частоту оновлення зображення 120 Гц при максимальному дозволі. Вчора публікували зображення і подробиці про фірмовому чохлі для Samsung Galaxy S21 Ultra, який має відділ для зберігання стилуса S-Pen. Крім того, в Мережу завчасно витекла нова версія фірмового рингтон Over The Horizon 2021 для Samsung Galaxy S21.

Цей інформатор заслуговує довіри, так як він першим показав, як буде виглядати iPhone X за кілька місяців до анонсу, а також регулярно публікує якісні рендери прийдешніх смартфонів, використовуючи креслення і витоки інформації.
Презентація лінійки Samsung Galaxy S21 очікується 14 січня цього року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version