Home Новини сучасних технологій З’явилася візуалізація смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3 за кілька місяців до...

З’явилася візуалізація смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3 за кілька місяців до анонсу

0

Компанія Samsung Electronics натякнула раніше, що зробить одну з «родзинок» серії Galaxy Note доступною для своїх інших флагманських смартфонів. Як очікується, одним з таких смартфонів з підтримкою стилуса S Pen стане складаний Samsung Galaxy Z Fold 3. Samsung Galaxy Z Fold 3 повинен стати першим складним смартфоном Samsung з гнучким екраном і підтримкою стилуса. Сьогодні з’явилася візуалізація смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3 за кілька місяців до анонсу.

З'явилася візуалізація смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3 за кілька місяців до анонсу

Голландський дизайнер Джермейн Сміт (Jermaine Smit), відомий по відеоканалу Concept Creator в YouTube, спеціально для тематичного ресурсу LetsGoDigital створив нові тривимірні моделі і якісні рендери Samsung Galaxy Z Fold 3 зі стилусом S Pen, спираючись на наявну інформацію.

За даними LetsGoDigital, на відміну від Samsung Galaxy S21, в Galaxy Z Fold 3 буде передбачений також відсік для стилуса прямо в корпусі. Як очікується, смартфони Galaxy S21 зможуть працювати зі стилусом, але купувати S Pen треба буде окремо і відсіку в корпусі під нього не передбачено.

У порівнянні з торішнім Galaxy Z Fold очікується зміна дизайну основної камери за прикладом Galaxy S21, дозвіл зовнішнього екрана може вирости до Full HD, а також буде використовуватися нове покоління захисного ультратонкого скла UTG (Samsung Ultra Thin Glass), платформи Qualcomm Snapdragon 888 або Exynos 2100 , Android 11 з оболонкою One UI 3.1.

Як очікується, Samsung Galaxy Z Fold 3 повинен стати останнім флагманом, який Samsung представить в 2021 році. Його офіційний дебют не відбудуться до жовтня.

Джерело раніше відзначився якісними рендерами Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G, OnePlus 8T, і багатьох інших новинок мобільної техніки задовго до анонса.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version