Home Новини сучасних технологій Отримано нові зображення Galaxy Note 20 Ultra

Отримано нові зображення Galaxy Note 20 Ultra

0

Ми уже не раз говорили про майбутні смартфони від SamsungGalaxy Note 20 та Galaxy Note 20 Ultra. Очікується, що вони будуть представлені у другій половині 2020 року. Цього тижня вже були викладені зображення майбутнього телефону та інформація про випуск його уже в серпні. Сьогодні ж, отримано нові зображення Galaxy Note 20 Ultra.

Отож, зібравши разом усі чутки та витоки, Джермейн Сміт створив анімаційне відео разом із LetsGoDigital нового Note 20 Ultra. Представлений телефон у трьох відтінках — бронзовому, сірому та чорному.

Щодо камери на Note 20 Ultra, то вона справді вражає своєю якістю. Із виставлених зображень в мережі ми уже бачили, що на задній панелі розташовані три камери одна під одною. Основний датчик буде на 108 Мп, а також 12Мп ультраширока лінза та 13Мп камера із збільшенням. Щодо збільшення, то ймовірно, камера буде підтримувати 50-кратне збільшення. Також очікується підтримка відеофункції 8К. Поряд з камерами знаходиться світлодіодний спалах та лазер автофокусування.

Рекомендуємо: Опубліковано Фото Ще Не Випущеного Телефону Huawei.

Джерело: LetsGoDigital.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version