Home Новини сучасних технологій Розкрито нові характеристики Galaxy Note 20

Розкрито нові характеристики Galaxy Note 20

0
Розкрито нові характеристики Galaxy Note 20

І знову нові витоки щодо характеристик нових смартфонів від Samsung. Розпочнемо з екранів. Galaxy Note 20 швидше за все буде мати 6,4-дюймовий Full HD дисплей. Samsung Galaxy Note 20 Ultra буде мати 6,9-дюймовий QHD дисплей з частотою оновлення 120Гц. Самі дисплеї будуть Amoled з підтримкою HDR10 + у двох версіях смартфонів. Окрім цього, очікується, що телефони отримають нові датчики відбитків пальців, які зможуть одночасно проскановувати 2 пальці від Qualcomm. Але поки це лише здогадки.

Ну і звісно, отримуючи нову модель смартфону, ми всі очікуємо і покращення продуктивності його роботи. Є чутки, що нова серія смартфонів від Samsung буде працювати на новому чіпі Exynos 992, але немає інформації на яких саме версіях він буде. Так як для продажів в Америці, швидше за все, буде використовуватись Snapdragon 865. Щодо пам’яті, то очікується не менше ніж 16Гб оперативної пам’яті, хоча в стандартній версії, швидше за все буде не більше 12 Гб.

Тепер про ціни на дану серію смартфонів. Так як це будуть преміальні телефони від Самсунг, то очікується, що ціна на Note 20 Ultra буде близько 1250 євро. Тоді як Note 20 швидше за все отримає ціну близько 1000 євро.

Рекомендуємо: Samsung Випустить Смартфон З Великим Акумулятором.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version