Home Новини сучасних технологій Samsung випустить смартфон з великим акумулятором

Samsung випустить смартфон з великим акумулятором

1

Останній смартфон, який Samsung випускали з приставкою M, був випущений ще минулого року і називається Galaxy M40. З того моменту, не було ніяких чуток про продовження лінійки, оскільки смартфон вийшов досить непоганим по своїх мірках. Сьогодні надійшла інформація, що Samsung випустить смартфон з великим акумулятором. В підтвердження цієї інформації дивіться зображення нище.

Samsung випустить смартфон з великим акумулятором

Останні декілька днів, 3С (Китайський орган, який сертифікує пристрої) опублікував багато інформації про різні пристрої. Серед них ми знайшли акумулятор з моделлю EB-BM415ABY, який належить Samsung Galaxy M41. Виробником значиться компанія Ningde Amperex Technology Limited. Об’єм акумулятора вражаючий і складає 6800мАг!!! Це дійсно багато для такого смартфона. Відповідні зображення акумулятора можете побачити нижче.

Велика ймовірність, що Samsung представить смартфон Galaxy M41 цього року, або ж підтвердить його виробництво і дату релізу. Також варто очікувати, що при релізі цього смартфона, Samsung буде акцентувати увагу якраз на його акумуляторі.

Щодо характеристик, то поки рано про щось говорити. Однозначно, що він буде потужнішим за Galaxy M40, а в нього такі характеристики (основні): чіпсет Qualcomm Snapdragon 675; 6,3-дюймова РК-панель TFT; 4ГБ ОП/ 64ГБ ВП;

Зараз нам залишається тільки очікувати на офіційну інформацію від Samsung.

Рекомендуємо: Samsung запатентували смартфон з шістьма камерами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

1 COMMENT

  1. у мене М30S…да аккумулятор шикарний ..але смартфон украй погано записує телефонні перемовини…відстой повний..диллери мовчать..кажуть винний АНДРОЇД..у товариша серія А..та сама лапша..старий САМСУНГ пише прекрасно..а новий -непотрібна для мене особисто іграшка з великим аккумулятором…доречі камера -теж погана..48 пікселей мила..

Exit mobile version