Home Новини сучасних технологій Xiaomi запозичують нову функцію від Google Pixel

Xiaomi запозичують нову функцію від Google Pixel

0
Xiaomi запозичуюють нову функцію від Google Pixel

Компанія Xiaomi весь час працює над новими смартфонами та новими функціями для них. Сьогодні ми дізналися, що Xiaomi запозичують нову функцію від Google Pixel, яка в Pixel називається “Top Shot”. В Xiaomi ж вона буде називатися “AI Shutter”.
Функції “AI Shutter” дуже сильно схожі до функцій “Top Shot”. Зідно з даних, які надали XDA, в програмному коді бета -версії MIUI Camera, вони знайшли відповідний рядок, де є підтвердження використання AI для того, щоб зробити найкращі фото. Це працює наступним чином. Після натискання на “знімок”, камера автоматично буде робити декілька кадрів. Псля цього, ви зможете переглянути список із доступних фото і вибрати найкраще. Відповідно, відпадає необхідність в повторних фото, якщо не вийшов хороший кадр з першого разу.

Хоча офіційно ще не підтверджено, що Xiaomi введуть цю функцію, але за чутками, її можуть ввести в MIUI 12. В крайньому випадку, “AI Shutter” з’явиться в MIUI 13, який вже розробляється. Будемо очікувати на офіційну інформацію.

Рекомендуємо: Xiaomi запатентувала черговий складний смартфон.

Джерело: XDA

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version