Home Новини сучасних технологій Xiaomi запатентувала черговий складний смартфон

Xiaomi запатентувала черговий складний смартфон

0

Нещодавно ми зібрали всі останні патенти, які стосуються нових смартфонів Xiaomi. Серед них виявилося багато цікавих смартфонів з унікальними дизайнами. Сьогодні, з’явилася нова інформація, в якій йдеться про те, що Xiaomi запатентувала черговий складний смартфон і в нього також унікальний дизайн.

Xiaomi запатентувала черговий складний смартфон

Як видно із зображень, смартфон отримає три датчики зображення. Два датчика розміщені разом, а третій розміщений на протилежній стороні. Оригінальність цього смартфона заключається в тому, що в складеному варіанті ви зможете використовувати всі три камери одночасно.

Як показано на зображенні, нижня частина смартфона, на якій розміщена одиночна камера, в складеному вигляді розміщена біля подвійної камери. Тобто в складено варіанті можна отримати максимально якісні зображення.
Технічні характеристики смартфона поки невідомі, але є надія, що в найближчий час ми отримаємо більше інформації про майбутній смартфон.

Рекомендуємо: Xiaomi презентувала дитячий смарт-годинник

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version