Home Новини сучасних технологій В китайському метро засвітився прототип ще невипущеного складного смартфона Xiaomi

В китайському метро засвітився прототип ще невипущеного складного смартфона Xiaomi

0

Китайське метро – це чарівне і дуже «рибне» місце для тих, хто хоче побачити поки ще не анонсовані гаджети наживо. Багато майбутні новинки помічали в метро в Токіо і інших містах задовго до презентації. На цей раз,в китайському метро засвітився ще невипущений прототип складного смартфона Xiaomi.

Раніше Xiaomi демонструвала розробки, але тепер мова йде про готовий пристрої, який вже тестують в реальному житті. До слова, пристрій схожий на креслення, які наводилися в одному з патентів Xiaomi. На фотографіях видно смартфон в стилі Samsung Galaxy Z Fold з гнучким екраном, що складається всередину.

Також можна помітити інтерфейс налаштувань фірмової оболонки MIUI 12. Xiaomi вже не один рік працює над складними смартфонами, але в 2021 році з великою ймовірністю очікується випуск комерційного пристрою. Нові фотографії підтверджують реальність швидкого випуску.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version