Home Новини сучасних технологій В Lifecell розповіли, як швидко отримати 25 грн на свій рахунок

В Lifecell розповіли, як швидко отримати 25 грн на свій рахунок

0

Lifecell один з найбільших операторів зв’язку в Україні і всіма методами намагається втримати існуючих абонентів та переманити до них інших користувачів, які користуються послугами конкурентів. Для прикладу, сьогодні в Lifecell розповіли, як швидко отримати 25 грн на свій рахунок.

Декілька годин тому, вони запустили нову акцію, яка дозволить отримати на свій рахунок 25 бонусів. Для того, щоб скористатися акцією, необхідно виконати декілька простих кроків, а саме:

  • Бути користувачем “Мій Lifecell”
  • Бути власником Android-смартфону
  • Поповнити свій рахунок на суму від 50 грн за допомогою Google Pay
В Lifecell розповіли, як швидко отримати 25 грн на свій рахунок

Все, всі необхідні дії виконано і можна очікувати на зарахування бонусів. На жаль, ця пропозиція дійсна тільки для одного поповнення рахунку. Також в Lifecell повідомляють, що кількість бонусів обмежена, а сама пропозиція діятиме до 28 лютого 2021 року.

Нагадуємо, нещодавно з компанією Lifecell стався неприємний конфлікт з одним користувачем, який поскаржився на самовільне підключення непотрібних послуг.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version