Home Новини сучасних технологій В мережі були помічені вісім невипущених комп’ютерів Mac

В мережі були помічені вісім невипущених комп’ютерів Mac

0
В мережі були помічені вісім невипущених комп'ютерів Mac

Сьогодні в мережі були помічені вісім невипущених комп’ютерів Mac. Відповідні пристрої з’явилися в заявках Євразійської економічної комісії (ЄЕС), поряд із великою кількістю пристроїв iOS.

Три Mac вже з’являлися в заявках ЄЕС, включаючи моделі A2147, A2158 і A2182, тоді як п’ять з них є абсолютно новими для бази даних. Три, які з’явилися раніше, спочатку перераховувались як запущені macOS Catalina, але згідно з новою заявкою вони, як кажуть, працювали під macOS Big Sur.

Всі перераховані 39 пристроїв iOS раніше були зареєстровані на операційній системі iOS 13, але були перевірені на iOS 14. Ці моделі, мабуть, є повноцінною лінійкою iPhone 12, і велика кількість пристроїв у поданні може пояснюватися діапазоном зберігання та варіантами кольорів.

Невипущені моделі Mac, швидше за все, будуть Mac з Apple Silicon. Після анонсу Apple Silicon на WWDC на початку цього року, генеральний директор Apple Тім Кук заявив, що перші "Apple Silicon" Mac прибудуть до кінця 2020 року. Однак нові Mac не з'являться на сьогоднішньому заході "Hi, Speed". Натомість зараз виглядає більш імовірним, що вони будуть представлені в листопаді .

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version