Home Новини сучасних технологій Burger King заінтригували шанувальників консолі Sony PlayStation 5

Burger King заінтригували шанувальників консолі Sony PlayStation 5

0
Burger King заінтригували шанувальників консолі Sony PlayStation 5

Компанія Sony дозволила японським блогерам і журналістам опублікувати перші огляди нової ігрової приставки PlayStation 5. Однак тоді сам інтерфейс консолі залишився за кадром. Тепер частина таємниці може виявитися розкрита в результаті несподіваного ходу Burger King. Мережа ресторанів Burger King заінтригували шанувальників консолі Sony PlayStation 5. На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter був опублікований невеликий тизер. Сам по собі тизер досить дивний – з страшненьким персонажем у головній ролі.

Однак дивним героєм справа не обмежилася – шанувальники PlayStation з подивом дізналися в ролику знайомий блакитне світло і мелодію. Це викликало ажіотаж в мережі, оскільки багато закономірно припустили, що це мелодія включення PS5.

За сюжетом ролика, мелодія і світіння починаються при відкритті пакета із замовленням Burger King. Коли герой повторно заглядає в нього, з’являються ті ж самі світло і мелодія, а потім персонаж прямує до виходу, залишивши повідомлення 10/15 на екрані.

Як можна здогадатися, Burger King натякає на запуск якоїсь маркетингової кампанії, яка розпочнеться 15 жовтня і запропонує особливо щасливому покупцеві воппера якийсь приз, можливо, навіть PS5.

Це підтверджується тим, що офіційний акаунт PlayStation перепостив у себе на сторінці тизер Burger King. Також багато ентузіастів і тематичні ресурси припустили, що в цей день Sony і Burger King розкриють інтерфейс PlayStation 5.

Раніше Sony вже влаштовувала проект з розіграшем приставок виробником чіпсів Doritos. Судячи з усього, історія повториться з залученням потужностей Burger King.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version