Реклама

В мережі стає популярним додаток-перекладач з “котячої мови” на людську

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В мережі стає популярним додаток-перекладач з “котячої мови” на людську – MeowTalk. Розробив додаток колишній співробітник Amazon, який займався голосовим помічником Alexa.

MeowTalk використовує штучний інтелект (машинне навчання), щоб визначити, що говорить ваш домашній вихованець. Правда, поки в словнику додатка лише 13 фраз, включаючи «погодуй мене», «я відпочиваю» і так далі.

Що цікаво, користувач може маркувати запропоновані варіанти перекладу, таким чином додатково навчаючи ІІ. Однак, що цікаво, так само користувач покращує роботу програми лише для себе, так як база даних створюється для кожного окремо. Це зроблено тому, що, вважається, ніби у кожної кішки свій «діалект».

Якщо почитати відгуки на Google Play, то можна побачити, що у деяких власників запропонований ПО переклад відмінно збігається з ситуацією, а у кого-то, навпаки, в основному переклад, мабуть, неточний.

Читайте також: Google Assistant зможе розказати про якість вашого сну.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi надасть можливість підвищувати продуктивність власних смартфонів

Враховуючи те, що смартфонам від компанії Xiaomi, незалежно від цінової категорії, надають перевагу багато користувачів, то дана стаття стосуватиметься...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -