Реклама

В Нідерландах з’явилися роботи-офіціанти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Світова ситуація з Covid-19 вплинула надзвичайно негативно не тільки на людей, а й на бізнес та економіку вцілому. Для прикладу, всі ресторани в світі закрилися і зазнають величезних збитків.
Зараз, такі країни як Україна, Нідерланди, Чехія та Греція вже поступово виходять з карантину і повертаються до звичайного життя. Знову починають відкриватися ресторани, кафе, магазини та інші заклади, які надають послуги для людей.
В Нідерландах з’явилися роботи-офіціанти. Так Лі Ху, власник ресторану Royale Palace, вирішив оригінально повернутися до роботи. Поки невідомо, як вони називаються, лише відомо те, що вони вміють розносити їжу та забирати те, що залишилося. Ці роботи також вміють вітатися. Їхньою особливістю є шарфи, які висять в них на “шиях”.

Власник ресторану так це прокоментував: “Вони допомагають нам у роботі, яку ми виконуємо”.
Як він запевняє, людей він не буде звільняти і не планує віддавати всю роботу роботам, оскільки серйозну роботу їм не можна довірити.
На даний момент, побачити роботів-офіціантів це вже не така і новинка. В Китаї вже є достатня кількість закладів із такими “офіціантами”. Поки що не всі власники закладів зможуть собі таке дозволити, оскільки вартість таких роботів дійсно велика.
Хоча це дійсно цікаво і хотілося б особисто побачити їх в справі. Так як в Нідерландах з’явилися роботи-офіціанти, будемо очікувати, що скоро такі “офіціанти” з’являться і в українських ресторанах.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Голографічний відеозв’язок вже скоро з’явиться

Напевно всі ми бачили в фантастичних фільмах, коли під час спілкування на відстані, абоненти бачили один одного у вигляді...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -