Реклама

Компанія Snapods представила бездротові навушники із MagSafe

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Snapods представила бездротові навушники із MagSafe. Завдяки практичній формі, Snapods дозволяє користувачеві зручно носити, зберігати та отримувати доступ до своїх музичних аксесуарів. Цей блок незабаром буде запущений через Indiegogo, і зараз він зібрав понад 35 000 доларів.

Якісний звук

Компанія Snapods представила бездротові навушники із MagSafe

Snapods Scendo оснащені 13-міліметровим динамічним драйвером та гнучкою діафрагмою, що забезпечує чітке звучання. Його чутливість до низьких і високих частот розширена з високою чутливістю та наднизькими спотвореннями, щоб допомогти користувачеві слухати кожен жанр музики з максимальною точністю та чіткістю, щоб запалити свої емоції. Завдяки 2 мікрофонам з алгоритмом зменшення шуму Qualcomm cVc 8.0, ця пара може відфільтрувати до 30 децибел навколишнього шуму, щоб забезпечити чітку якість дзвінків у бурхливих умовах, таких як хаотичний бар або жвава вулиця.

Компанія Snapods представила бездротові навушники із MagSafe

Навушники Snapods побудовані на флагманському чіпсеті Qualcomm 3040, щоб забезпечити швидкий та якійсний бездротовий звук. Завдяки технології Bluetooth 5.2 ця пара пропонує надійне та стабільне з’єднання для усунення звукових пауз. Його режим низької затримки дозволяє користувачеві грати в ігри зі звуком у режимі реального часу та впевнено переглядати відео в режимі реального часу або переглядати відео в Інтернеті, не маючи проблем із синхронізацією.

Компанія Snapods представила бездротові навушники із MagSafe

Практичний дизайн

Для зручного доступу та зберігання навушники Snapods вставляються у валики на задній панелі телефону. Завдяки сильному магніту цей пристрій надійно розміщує навушники та чохол на телефоні користувача. Його можна зняти, лише просунувши пристрій всередину або назовні, і він не може легко відірватися, навіть під час найінтенсивнішого руху. Цей пристрій може бути в основному прикріплений до будь-якої магнітної поверхні, включаючи ноутбук, холодильник тощо. Його гладкий і компактний дизайн робить його надзвичайно зручним для тримання.

Додаткові можливості

Snapods  покращені технологією TrueWireless Mirroring, яка дозволяє безперешкодно і швидко переключатися між двома навушниками. Це допомагає зменшити споживання енергії до 50%. Маючи понад 40 годин автономної роботи з корпусом та 5 годин без, ці навушники можуть прослужити протягом усього дня. Вони також підтримують бездротову мережу Qi та зарядку USB типу C.

Компанія Snapods представила бездротові навушники із MagSafe

Snapods використовують алгоритми стиснення AAC та aptX для бездротової передачі якісного звуку. І оскільки один алгоритм використовується Apple, а інший - більшістю пристроїв Android, його можна підключити до різних пристроїв.

Поєднуючи чіткий звук з практичним дизайном, навушники Snapdots пропонують справжню універсальність.

Читайте також: Apple відкликає свої навушники AirPods Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 3 причини, чому варто відмовитися від смартфонів Samsung

Якщо ви справді стежите за новинами, які пов'язані з смартфонами, то напевно в курсі того, хто зараз лідирує на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -