Home Новини сучасних технологій В Nokia згадали, як випускати нормальні смартфони

В Nokia згадали, як випускати нормальні смартфони

0

Тільки вчора в нас виходив матеріал про те, що купляти смартфони від Nokia не варто, оскільки вони пропонують слабкі характеристики і завищені ціни, але схоже сьогодні ситуація може дещо змінитись, оскільки в Nokia згадали, як випускати нормальні смартфони. Враховуючи те, що останні смартфони в них були не “ахті”, нещодавно представлена новинка може частково реабілітувати компанію HMD Global і бренд Nokia.

Зараз мова піде про бюджетний смартфон, а саме про Nokia G20, яку було представлено не так давно. На цей раз пристрій вийшов більш-менш збалансованим в плані технічних характеристик, та й його ціна відповідна. Давайте пройдемося по його характеристиках більш детально.

Для початку, смартфон, як і більшість бюджетних смартфонів, отримав пластиковий корпус з відмінністю в тому, що зворотня сторона отримала матове покриття. Тепер стосовно характеристик. Nokia G20 отримав 6,5-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 1600 х 720. Працює він від процесора MediaTek Helio G35 в парі з 4 ГБ оперативної та 64 / 128 Гб внутрішньої пам'яті, яку додатково можна розширити за допомогою MicroSD.

Фотоможливості. Смартфон отримав квадрокамеру з основною 48 Мп, що похвально, та додатковими 5 Мп + 2 Мп + 2 Мп, і фронтальною 8 Мп. Основна камера в такому смартфоні дійсно радує, оскільки 48 Мп рідко ставлять в ультрабюджетному сегменті.

Автономність смартфона також на відносно хорошому рівні, оскільки живиться Nokia G20 від акумулятора 5050 мАг, що може гарантувати 1-1,5 дня автономної роботи. Говорити про відсутність швидкої зарядки навіть не варто, оскільки це й так зрозуміло.

З додаткових опцій варто відмітити наявність NFC, що дійсно варто похвали. Також присутні Bluetooth 5.0 і Wi-Fi 5. Тепер стосовно вартості покупки цього девайсу. Придбати такий в Україні можна за 4500 грн, що не можна вважати завищеною ціною. З конкурентів Nokia G20 в очі кидається напевно Redmi 9T, POCO M3 та infinix HOT 10 Play. В даному випадку, вибір смартфона досить складний, оскільки характеристики та вартість конкурентів практично такі ж, як і в Nokia G20.

Також нещодавно Названо причини, чому варто відмовитися від силіконових чохлів на смартфонах.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version