Home Новини сучасних технологій В ПриватБанк продовжують без попередження блокувати банківські карти клієнтів

В ПриватБанк продовжують без попередження блокувати банківські карти клієнтів

0

Протягом останніх декількох місяців галас навколо ПриватБанку невщухає. Розпочалося все з інформації про те, що його будуть продавати, потім почалися неочікувані блокування рахунків, відмови в перевипуску банківських карт, відмови в кредитних лімітах і тому подібного. Найчастіше проблеми виникали з двох причин: помилки з сторони системи банку та фінансовий моніторинг. До чого ми це ведемо? До того, що в ПриватБанк продовжують без попередження блокувати банківські карти клієнтів і останні 3 незадоволені відгуки клієнтів, будуть тому підтвердженням.

В першому випадку клієнту відмовили в перевипуску зарплатної банківської карти і розірвали з ним договір. Причиною вказали п. 1.1.3.2.6 Договору і порекомендували шукати інший банк. Клієнт не в захваті від такого відношення до нього і вимагає адекватного пояснення, а не загальних відповідей.

В ПриватБанк продовжують без попередження блокувати банківські карти клієнтів

Наступний клієнт банку незадоволений тим, що не зміг отримати свій депозит, оскільки видачу коштів йому заблокували посилаючись на необхідність підтвердження походження коштів. Навіть після підтвердження походження коштів, він все рівно не має можливості зняти свій депозит, оскільки рахунок знову блокують і така історія продовжується вже декілька разів підряд.

Третій клієнт також постраждав через блокування рахунку. Причиною став сумнівний переказ на 2300 доларів, який банк видав клієнту, але через деякий час заблокував рахунок через те, що відправник звинувачує клієнта в шахрайських діях і ПриватБанк вимагає повернення 2300 доларів, в іншому випадку рахунок не розблокують. В цілому історія, яку можете прочитати нижче, видалася справді цікавою і незрозумілою. Рекомендуємо ознайомитися, щоб особисто не потрапити в таку ситуацію.

Також нещодавно стало відомо, як правильно поступити, якщо на карту Приватбанку прийшли невідомі гроші.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version