Реклама

В світі зараз мільярд iPhone в активному використанні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В світі зараз мільярд iPhone в активному використанні. Аналітик Ніл Сайбарт (Neil Cybart), спеціалізується на Apple, оголосив про чергове досягнення Apple – компанія минулого місяця досягла рубіж в один мільярд iPhone (1 000 000 000 штук) в активному використанні по всьому світу.

Також аналітик не вірить в те, що Apple досягла піку продажів iPhone, незважаючи на відмову компанії від точного оголошення обсягів поставок. Коли в 2018 році Apple перестала називати в своїх фінансових звітах кількість проданих пристроїв, в мережі з’явилися припущення, що цей крок був зроблений, щоб приховати падіння продажів.

Сайбарт зазначає, що в той момент, можливо, продажі і впали. Однак на його думку, Apple пішла на такий крок, оскільки ринок невірно розуміє вплив тривалих циклів оновлень, а «Уолл-стріт» некоректно використовує кількість проданих iPhone в якості милиць для поганих аналітиків.

У січні 2019 року, старший віце-президент і фінансовий директор компанії Лука Маестро (Luca Maestri) оголосив, що кількість активно використовуваних iPhone в світі перевищує 900 мільйонів.

Читайте також: Нова Зарядка Apple MagSafe Для IPhone 12 Виявилася Дуже Повільною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Браузер Vivaldi виявив та заблокував нову “шпигунську” технологію Google

Команда набирає популярність альтернативного браузера Vivaldi оголосила про випуск масштабного оновлення браузера Vivaldi 3.8. Як заявляють розробники, Браузер Vivaldi...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -