Реклама

Відомо, як класти телефон на стіл – екраном вгору або вниз?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Досить часто, люди сперечаються на тему, як краще та безпечніше ставити смартфон на столі — екраном вгору або вниз, тобто дисплеєм до стола або кришкою до стола. Однозначну відповідь важко дати, оскільки кожен з цих варіантів має як переваги, так і недоліки.

Розглянемо варіант із екраном вниз

Такий варіант підійде в тому випадку, якщо на вашому смартфоні основна камера виходить за межі смартфона. В такому випадку, вона не подряпається. Також смартфон можна ставити екраном вниз, якщо у вас ділова зустріч. Таким чином ви проявляєте повагу до своїх колег і не відволікаєтеся на сповіщення.

Також екраном вниз можна ставити в тих випадках, якщо ви не хочете, щоб хтось бачив сповіщення, які ви отримуєте.

Залишаючи телефон на столі, користувачі задаються питанням, як краще покласти пристрій - екраном вниз або вгору? На дисплей або задню кришку? Щоб розібратися, потрібно зважити всі «за» і «проти», яких не так багато.

Чи можна залишати смартфон на столі екраном вгору?

В даному випадку, екран смартфона не зможе подряпатися. Також ви можете оперативно бачити всі сповіщення. У випадку, якщо ви відпочиваєте в гучній компанії, краще смартфон залишати вверх екраном, щоб не пропустити важливий дзвінок.

Ну і останнє, екраном вверх краще ставити в тих випадках, якщо ви часто користуєтеся смартфоном. В такому випадку не буде потреби кожного разу брати смартфон в руки.

Найкращий варіант використання ви повинні вибрати персонально для себе, якщо вам зручно використовувати екраном вниз, то так і використовуєте. Якщо ні, то екраном вверх. Найкращим варіантом буде використання чохла — книжечки, в такому випадку нема різниці, якою стороною ви ставите смартфон і ніякі елементи не подряпаються.

Якщо ж додатково використовувати фітнес-браслети або смарт-годинники, то смартфон взагалі може знаходитися в сумочці і відпаде потреба весь час заглядати в нього, оскільки на них будуть надходити всі дзвінки і сповіщення.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Коли і кому потрібна окрема веб-камера на ноутбуці

Зараз у всіх комп'ютерах знаходиться веб-камера, навіть у найбюджетніших. Знаходиться вона як правило, трохи вище дисплея, але бувають винятки,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -