Home Новини сучасних технологій В світі зараз мільярд iPhone в активному використанні

В світі зараз мільярд iPhone в активному використанні

0
В світі зараз мільярд iPhone в активному використанні

В світі зараз мільярд iPhone в активному використанні. Аналітик Ніл Сайбарт (Neil Cybart), спеціалізується на Apple, оголосив про чергове досягнення Apple – компанія минулого місяця досягла рубіж в один мільярд iPhone (1 000 000 000 штук) в активному використанні по всьому світу.

Також аналітик не вірить в те, що Apple досягла піку продажів iPhone, незважаючи на відмову компанії від точного оголошення обсягів поставок. Коли в 2018 році Apple перестала називати в своїх фінансових звітах кількість проданих пристроїв, в мережі з’явилися припущення, що цей крок був зроблений, щоб приховати падіння продажів.

Сайбарт зазначає, що в той момент, можливо, продажі і впали. Однак на його думку, Apple пішла на такий крок, оскільки ринок невірно розуміє вплив тривалих циклів оновлень, а «Уолл-стріт» некоректно використовує кількість проданих iPhone в якості милиць для поганих аналітиків.

У січні 2019 року, старший віце-президент і фінансовий директор компанії Лука Маестро (Luca Maestri) оголосив, що кількість активно використовуваних iPhone в світі перевищує 900 мільйонів.

Читайте також: Нова Зарядка Apple MagSafe Для IPhone 12 Виявилася Дуже Повільною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version