Реклама

В Україні з смартфоном Samsung Galaxy S21 можна отримати додаткові ґаджети

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В Україні з смартфоном Samsung Galaxy S21 можна отримати додаткові ґаджети, а саме бездротові навушники, або ж мітки Galaxy Smart Teg, чи ж сертифікати. В загальному, при попередніх замовленнях флагманських смартфонів (від сьогодні і до 4 лютого), українські компанії пропонують вигідні умови.

Для прикладу, при попередньому замовленні Samsung Galaxy S21|S21+ у Vodafone, Rozetka або MOYO, можна отримати сертифікат на 4000 грн та Galaxy Smart Teg . Якщо ж попередньо замовити Samsung Galaxy S21 Ultra, то можна отримати бездротові навушники Galaxy Buds Pro + Galaxy Smart Teg .

Одночасно з цим, якщо попередньо замовити смартфони з лінійки Galaxy S21 в магазині Цитрус, то можна отримати не тільки сертифікат на 4000 грн, Galaxy Smart Teg або навушники Galaxy Buds Pro, а ще й прийняти участь в розіграші одного з 8-ми смарт-годинників Galaxy Watch.

Нагадуємо, сьогодні компанія Samsung представила лінійку флагманських смартфонів Galaxy S21, бездротові навушники Galaxy Buds Pro та мітки Galaxy Smart Tag. Офіційні продажі цих пристроїв розпочнуться 4 лютого. Вартість флагманських смартфонів розпочинається з відмітки 26 999 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як відстежувати зміни в Документах Google

На відміну від перегляду історії редагування документа Google Docs, функція відстеження змін від Google (також званий режим «Пропонування») дозволяє побачити зміни до того,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -